Presunúť na hlavný obsah

Ochodnica už aj na Instagrame

-

Facebookovú stránku obce Ochodnica sleduje už niečo cez 1400 fanúšikov, a z tohto čísla máme úprimne veľkú radosť. Naša obec nezaspáva na vavrínoch a v snahe prinášať obyvateľom Ochodnice čo najaktuálnejšie a najzaujímavejšie informácie, prispôsobujeme sa súčasným moderným trendom a odteraz budeme pre vás dostupní aj na ďalšej sociálnej sieti.

Popri ostatných médiách našej obce teda dynamickej a aktualitami nasýtenej webovej stránke www.ochodnica.sk, obecnom rozhlase a interaktívnej Facebook-ovej stránke mesta, teraz nájdete informácie o Ochodnici v podobe fotografií a videí aj na sociálnej stránke Instagram.

Instagram je s viac ako 500 miliónmi používateľov na celom svete jednou z najväčších a najrýchlejšie rastúcich sociálnych sietí na svete.

V aplikácii Instagram vyhľadajte profil obecochodnica, kliknite na sledovať a majte k dispozícii prehľad o aktualitách i histórii obce. Instagram obce Ochodnica s názvom obecochodnica nájdete aj na tomto linku https://www.instagram.com/obecochodnica/

Takže sledujte nás a "heštegujte" s nami, nech o @obecochodnica, resp. #ochodnica vedia po celom svete!

V prípade ak ešte nemáte vo svojom mobilnom telefóne nainštalovanú aplikáciu Instagram, neváhajte a sťahujte:

Pre telefóny so systémom Android

Instagram na Google play

Pre telefóny iPhone

Instagram na App Store